TRADISJONELL JULEBUFFET
Meny
OBS; Tilgjengelig fra 1 november!
Pinnekjøtt fra Albert Idsøe
Produsert av prisvinnende Idsøe Pølsemakeri i Stavanger. Tørrsaltet og tørrmodnet.
(Allergener; -)
Ribbe med sprø svor, marinert med julekrydderier
Av kjøtt fra Nordnorske griser, produsert i Narvik.
(Allergener; sennep)
Julepølser og medisterkaker
Håndlaget julepølse og saftige medisterkaker.
(Allergener; Pølser:- / Medister; Melk, egg)
Hjemmelaget Rødkål
Kokt med rødvin, eple og julekrydderier.
(Allergener; -)
Hjemmelaget Rotmos
(Allergener; Melk)
Hjemmelaget Julesaus
(Allergener; Melk, sennep, soya)
Pinnesky
(Allergener; -)
Gulløyepotet fra Vesterålen
(Allergener; -)
Julesennep (Allergener; Sennep)
Vegetar/Vegansk alternativ: (lages på forespørsel)
Selleristek
Langtidsbakt selleri, serveres med ristede hasselnøtter og sellerisjy med jordskokk.
På forespørsel lager vi også til vegansk rødkål og rotmos.
Minimum 15 personer.
Kr 675,- per pers