TRADISJONELL JULEBUFFET

Meny

OBS; Tilgjengelig fra 1 november!

Pinnekjøtt fra Albert Idsøe

Produsert av prisvinnende Idsøe Pølsemakeri i Stavanger. Tørrsaltet og tørrmodnet.
(Allergener; -)

Ribbe med sprø svor, marinert med julekrydderier

Av kjøtt fra Nordnorske griser, produsert i Narvik.
(Allergener; sennep)

Julepølser og medisterkaker

Håndlaget julepølse og saftige medisterkaker.
(Allergener; Pølser:- / Medister; Melk, egg)

Hjemmelaget Rødkål
Kokt med rødvin, eple og julekrydderier.
(Allergener; -)

Hjemmelaget Rotmos

(Allergener; Melk)

Hjemmelaget Julesaus

(Allergener; Melk, sennep, soya)

Pinnesky

(Allergener; -)

Gulløyepotet fra Vesterålen

(Allergener; -)

Julesennep (Allergener; Sennep)

Vegetar/Vegansk alternativ: (lages på forespørsel)

Selleristek

Langtidsbakt selleri, serveres med ristede hasselnøtter og sellerisjy med jordskokk.

På forespørsel lager vi også til vegansk rødkål og rotmos.

Minimum 15 personer.

Kr 675,- per pers

Neste
Neste

Julebuffet DeLuxe