TRADISJONELL Deluxe
Meny
OBS; Tilgjengelig fra 1 november!
Vår oppgraderte julebuffet har blitt en slager for de som ønsker å kose seg litt ekstra! Denne er også fin å servere som delemat på bordet, der gjestene sender og deler seg imellom.
Porchetta
Vår versjon av den Italienske klassikeren, som fylles med nøtter og tørket frukt. Sprø på utsiden, saftig og smakfull på innsiden. Av ribbe fra Nordnorske griser.(Allergener; Sennep, nøtter (hassel, mandler, pistasj), sulfitt)
Helbakt kveite med timian og sitron
Kveita bakes hel med skinnet på, over mange timer. Vi fyller den med timian, sitron og smør, noe som sørger for masse smak. Kveite fra Salten. Serveres med smørsaus.
(Allergener; Fisk, melk)
Andeconfit
Andeconfit, bakt med andefett og urter. Sprøstekt før servering, serveres med hjemmelaget tyttebærsyltetøy og appelsinsaus. Norsk and.
(Allergener; Melk)
Bakt gulrotpuré
(Allergener; Melk)
Frisk salat med bakte, kokte og rå grønnsaker
(Allergener; Sennep)
Hasselbackpoteter med baconsmør og valnøtter
(Allergener; Melk, nøtter (valnøtt), sennep)
Rødkål
(Allergener; Melk)
Julesaus
(Allergener; Melk, soya, selleri)
Smør og sennep
(Allergener; Smør: Melk / Sennep: Sennep)
Kr 785,- per pers Minimum 20 pers