Selskapsmeny 3-5 retter
Vår/Sommer 2025
Meny
Forrett
Kamskjell
Med hvitvinsaus, lettsyltet fennikel og eple
A: Melk, bløtdyr
Eller
Braissert Hasselbackpotet med Løyrom fra Bottenviken
Med syltet løk, smørsaus og ristede mandler
A: Fisk, melk, egg, mandler
Hovedrett
Entrecôte av kalv
Sellerikrem, asparges, neper og pastinakk. Rødvinsaus og potetterte «Anna»
A: Melk, selleri
Kveite fra Salten
Småpoteter fra Fonn-Holand Gård, sommerkål, urtesalat og sitronhollandaise med gressløk
A: Fisk, melk, egg
Dessert
Hjemmelaget gelato med smak av møsbrøm
Friske bær, lakris og ristet hasselnøtt
A: Melk, egg, hasselnøtter
Eller
Pasjonsfruktkake med hvit sjokoladeganach
Yoghurtsorbet, pasjonsfruktsaus
A: Hvetestivelse(glutenfri), melk, egg
Pris tre retter 695,- / fire retter kr 765 / fem retter kr 875,-
For under 20 pers; leie kokk hjem 3500,- // Under 10 pers leie kokk hjem kr 5000,-