Selskapsmeny 3-5 retter

Vår/Sommer 2025

Meny

Forrett

Kamskjell

Med hvitvinsaus, lettsyltet fennikel og eple

A: Melk, bløtdyr

Eller

Braissert Hasselbackpotet med Løyrom fra Bottenviken

Med syltet løk, smørsaus og ristede mandler

A: Fisk, melk, egg, mandler

Hovedrett

Entrecôte av kalv

Sellerikrem, asparges, neper og pastinakk. Rødvinsaus og potetterte «Anna»

A: Melk, selleri

Kveite fra Salten

Småpoteter fra Fonn-Holand Gård, sommerkål, urtesalat og sitronhollandaise med gressløk

A: Fisk, melk, egg

Dessert

Hjemmelaget gelato med smak av møsbrøm

Friske bær, lakris og ristet hasselnøtt

A: Melk, egg, hasselnøtter

Eller

Pasjonsfruktkake med hvit sjokoladeganach

Yoghurtsorbet, pasjonsfruktsaus

A: Hvetestivelse(glutenfri), melk, egg

Pris tre retter 695,- / fire retter kr 765 / fem retter kr 875,-

For under 20 pers; leie kokk hjem 3500,- // Under 10 pers leie kokk hjem kr 5000,-

Forrige
Forrige

Taco